当前位置: 首页 > 学习知识 > 求作业答案:阅读理解. 阅读理解.      More than three billion people are at

求作业答案:阅读理解. 阅读理解.      More than three billion people are at

网站编辑:上海建站网 发布时间:2022-05-12  点击数:
导读:求作业答案:阅读理解. 阅读理解.      More than three billion people are at 求作业答案:阅读理解. 阅读理解. More than three billion people are at risk from indoor air pollution because of the heating or cooking fu...

求作业答案:阅读理解. 阅读理解.      More than three billion people are at

求作业答案:阅读理解.
阅读理解.
More than three billion people are at risk from indoor air pollution because of the heating or
cooking fuels they use. Most live in Africa, India and China. They use wood, crop waste, animal
waste or coal. These solid fuels may be the least costly fuels available. But they are also a major
cause of health problems and death.
The Aprovecho Research Center has been designing cooking stoves for the developing world.
People having less money use wood or biomass for cooking; the richer people use oil and gas. It's
estimated that wood is running out more quickly than oil and gas.
The group has made stoves using mud, bricks, sheet metal, clay, ceramics and old oil drums.
Most of the stoves look like large, deep cooking pots. They have an opening at the bottom for the
fire and a place on the top to put a pot.
In the late 1970s, Aprovecho produced a popular stove called the Lorena. The Lorena was
good at reducing smoke and warming homes. But new tests years later found that it was not efficient.
The Lorena used twice as much wood as an open fire, and it took much longer to heat food. Since
then, they have experimented with countless other designs.
Their goal is to make an inexpensive stove-let's say five dollars-that makes little smoke, and it's
safe for health and reduces global warming and deforestation(采伐森林).
Aprovecho has now partnered with a stove manufacturer in China. The company is making
Aprovecho's first mass produced stoves. They are said to use 40%-50% less wood than an open
fire, and produce 50%-70% less smoke. A company called StoveTec is selling them through its
website for less than ten dollars. Dean Still says that more than one hundred thousand have been
sold so far.
1. The underlined word "biomass " in Paragraph 2 refers to ________.
A. oil and gas
B. wood
C. coal
D. crop waste or animal waste
2. The following sentence is taken from the passage, it should be placed at the end of ________.
The World Health Organization estimates that over 1,500,000 people a year die from breathing smoke
from solid fuels.
A. Paragraph 1.
B. Paragraph 2.
C. Paragraph 3.
D. Paragraph 4.
3. Stoves designed by the Aprovecho Research Center shouldbe ________.

①luxurious
②costly
③efficient
④lowcarbon
⑤cleaner
A.①②④
B.③④⑤
C.②③⑤
D.①③④


普洱香茶 1年前他留下的回答 已收到1个回答

yaya3640536 网友

该名网友总共回答了18个问题,此问答他的回答如下:采纳率:94.4%

1-3DAB

1年前他留下的回答

1

  以上就是小编为大家介绍的求作业答案:阅读理解. 阅读理解.      More than three billion people are at 的全部内容,如果大家还对相关的内容感兴趣,请持续关注上海建站网!

  标签:
内容声明:网站所展示的内容均由第三方用户投稿提供,内容的真实性、准确性和合法性均由发布用户负责。上海建站网对此不承担任何相关连带责任。上海建站网遵循相关法律法规严格审核相关关内容,如您发现页面有任何违法或侵权信息,欢迎向网站举报并提供有效线索,我们将认真核查、及时处理。感谢您的参与和支持!
浏览此文的人还看过
问道奇宝斋怎么卖东西
问道奇宝斋怎么卖东西

详情:操作步骤/方法1首先,我们需要打开电脑,点击问道,登陆问道游......

哥德巴赫猜想是什么
哥德巴赫猜想是什么

详情:操作步骤/方法【方法1】11.哥德巴赫1742年给欧拉的信中......

全职高手配音演员表?
全职高手配音演员表?

详情:操作步骤/方法11叶修配音者:张杰;22田七云归刘小别(第一......

钱起暮春归故山草堂原文翻译赏析
钱起暮春归故山草堂原文翻译赏析

详情:操作步骤/方法11原文:2暮春归故山草堂(作者:钱起)3谷口......

相关网站